In de kijker

Don Bosco viert feest!

Het is weer zover! De jaarlijkse traditie van Don Bosco. Op 1 februari vierde de eerste graad feest. Ze hadden een klas ontbijt met een quiz, er was een competitie tussen de klassen en ze genoten ten volle op de schaatspiste met af en toe een val. Ook de tweede graad heeft kunnen genieten van een lekker ontbijt en een film. Hier wat sfeerbeeldjes.

De derde graad kijkt vol verwachting uit naar hun Don Bosco feest!

Soep op de stoep

Een warm kopje soep op een koude winterdag, daar krijgt een mens het toch warm van. Op donderdag 30 november organiseerde de PAG ‘Soep op de stoep’ om armoede in de kijker te zetten. De opbrengst gaat naar mensen die in deze winterdagen al onze steun kunnen gebruiken, maar ook de leerlingen van DBZ profiteerden ervan om op zo’n koude dag een heerlijk warme kom soep te drinken! 

IMG_1143

Muziekoptreden eerstes

Jaarlijks wordt er een concert georganiseerd voor eerstejaars. Dinsdag 14 november trad ‘The Pool’ op. Deze band bestaat uit leerkrachten instrument en zang uit de folkafdeling van muziekschool ‘De Poel’ in Gent. De groep brengt folkmuziek en bewerkingen van popnummers. Onze leerlingen onthaalden het concert enthousiast.

foto muziekoptreden

Dag van de jeugdbeweging

Op vrijdag 20 oktober kleurde DBZ vol met jeugdbeweginghemden en -t-shirts. De  leerlingen in uniform werden op school enthousiast ontvangen door de leden van de Denktank en kregen een bonnetje dat ze s’middags konden inruilen voor een lekkere pannenkoek. Hierna kon iedereen meegenieten van de leuke massaspelen en muziek.

DSC_0128 (2)

ZIA

Op maandag 25 en dinsdag 26 september zijn de leerlingen van het vijfde jaar op tweedaagse ‘ZIA’ geweest. Dit ging door in Oostende waar ze op de eerste dag de wereld hebben veroverd. Dit was natuurlijk DE gelegenheid om een prachtige foto van de week te kiezen. Hierbij ziet u enkele leden van team wit tijdens een van de opdrachten tijdens hun tocht.

IMG-20170925-WA0132

Advertenties

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑